Isnin, April 28, 2008

Berita Terkini - 28 April

Oleh : Azhar

Alhamdulillah...
Perrgh...

Lega rasanya, hari ni dah settle semua ticket flight untuk family aku dari Terengganu ke Kota Kinabalu dan family BB dari Kota kinabalu ke Kuala Terengganu. Semua ticket pergi balik dah settle. Semua dah complete.

Family dari KK yang akan ke KT seramai 9 orang, family aku dari KT ke KK, 8 orang, campur 2 orang sahabat, jadi, 10 orang rombongan family aku yang akan ke KK nanti. Member-member yang duduk kat KL pun, ada 2 family dah janji nak join, lepas tu, member aku yang duduk kat Bintulu pun dah janji nak join sekali.

Rombongan dari Terengganu akan bertolak pada hari khamis 29 May & balik semula 1 June.

Rombongan dari Sabah akan datang ke Terengganu pada hari Khamis 5 June & balik KK semula pada hari Selasa 10 June

Macam mana-mana pun, org yang senyum paling lebar ialah towkeh AirAsia la... itu aja yg aku mampu buat masa ni...

p/s : yang belum settle ialah, ticket aku nak ke KK masa hari nikah tu & tiket aku balik Malaysia dari Nigeria ni :(

2 comments:

baby berkata...

alhamdulillah... dah selesai hal family.. terima kasih dear ^_^

Azhar berkata...

abg punya flight ke KK nanti.. abg pakai yg office kasi atau beli 1 lg ticket...