Khamis, Mei 01, 2008

Countdown...


15 comments:

Azhar berkata...

Saja aja buat countdown ni, nak suruh BB cuak sikit :))

ardinihumaira berkata...

habis la bb tengok ni sure makin tak sabar2. hahaha...


p/s : bb, ini kes buli bb ni :p

pp/s: nape pacik tak letak countdown nak balik mesia skali :p hahaha, kasi bb gerimis2 :p

ppp/s: dni, jgn membuli!

pppp/s : hahahaha, bb n pacik kena buli :p

Azhar berkata...

countdown balik malaysia x payah buat dni, nanti x ada suprise. tau2 aja bila call.. "abg ada kat airport ni" :D

atau pun, muncul terus depan pintu :))

ardinihumaira berkata...

hehhhhehhhh
romantisnya dirimu pacik...
pastu nak lagi besttt

'abg ada kat airport ni..."

pastu bila bb lalalalala bersiap nak gi epot.... pacik dah tersembul depan muka pntu rumah dia...

tak pon... depan pintu bilek ... *ngeeeeeeeeeeeeeee* hehe


waaaaaaaaaa gerenti terlompat2 bb cam shin chan :p

ardinihumaira berkata...

pacikkk pacikkk

dni nak bg idea

pssssss!!! jgn bgt bb:p

pekata pacik sms dia time2 tdowww
bangun2 jak dia tgk sms pacik bertimbun2
altho pacik cakap sensorang... tapi boleh buat bb awet muda tawww pasal bila dia bangun jak mesti dia senyum2 ba.... dapat sms dr pacik bnyk2 :))

petua dni tu
hik3

baby berkata...

alolololo dni...cam la bb x baca ba...ooooo..

ps: dni,abg komfem akan gtau la...tgk sapa yg xsabar mo balik malaysia..hehehe ^_^

abg,msti gtau balik tau..kang tiba2 bb xda kat rumah..abg jgk yg menunggu..muahahhaha ^_^

aNgah berkata...

siap countdown lg tuh..angah tau ni lg uat bb terketaq2...tp ketaq dlm suka la..kan bb kan...;)

baby berkata...

itula angah...habis bb tkejut gak(tp dah ada org ceta awl2 heheheh)
ketaq xsgt angah....cuma takut gila ah..xsabar mo pakai baju pgantin..hehhehehe ^_^

KaK Q berkata...

count jgn tak count....
.....bb bkn rasa gempaq tu....
bb rasa makin tak sabar...hahahaha
kan bb kan???

selamat jd warga tganu bb

Azhar berkata...

so far, tektik ni mmg menjadi, BB mmg takut tengok countdown timer ni...

eee... seronot nyer aku
hahahahha...

baby berkata...

oooo abg jahat eh..xpa..utang dulu..utang dulu.. kang bb no fren kang baru tau..

Azhar berkata...

asyik man hutang aja ni

ni hutang ni ada interest tak?

baby berkata...

wajibla da interest..habisla abg kali ni..xda dah diskaun...

=>> utang dilipatgandakan...

muahahhahahaha besnya

azhar berkata...

waaaa....
ini lagi zalim dari ah long ni

baby berkata...

wajib zalim bab pungut utang..muahhahaha

=>> bsiap sedia la eh lalingku..

heehhe ^_^