Isnin, April 21, 2008

Kad Undangan Perkahwinan


6 comments:

aNgah berkata...

lawa giler kad jemputan..wa nak ori satu deh..kalu pakai jemput mulut wa xmau pegi..hahaha..wa tunggu kad ni..ni blog bb ke azab eik..ala bb idupkan jelh blog ni..wa nk lizkan sbg top 10 kat blog wa..

Eriyza berkata...

Selamat berbahagia buat kalian berdua. :)

Lord Azaab berkata...

heheheh macey eriyza..pastikan dtg tau...

buat san ku (angah)
ni blog kami bdua..hehehhe tp dia yg buat..sbb bb langsung xpandai ni..heheheheh nnti minta ajar dia...
listkan jak dlm blog angah..hehehe tp xtau cena nak tambah2 ni..hehehe

ateyNpyan berkata...

tahniah bb...

Azhar berkata...

Kepada sesapa yg berminat nak tempah card macam ni, boleh contact Siput, sy cetak kad ni kat kedai abg dia (kat Losong, Terengganu)

design pun dia ada lagi, just tukar nama, tarikh & alamat aja

p/s : put, jangan lupa komisyen untuk aku, iklan percuma ni :D

Lord Azaab berkata...

ah ah put..patutnya kena diskaun ari tu...hehehhee..

sib baik abgku ni jenis xbyk songeh cam daku.....nak gak dia ikut kad jemputan color pink..hehhehe...
kena tambahkan syg ni..hehehe malu lak ^_^