Jumaat, Mei 16, 2008

Berita Terkini - 16 May

Alhamdulillah...

Office pun macam tahu-tahu aja saya ni nak balik Malaysia cepat2. So, tanpa di sangka-sangka, dia orang kasi ticket balik Malaysia awal 1 hari.

Sepatutnya sampai Malaysia hari jumaat, 23 May, tetapi, di anjak kedepan jadi hari khamis, 22 May. So, ada 1 hari extra nak prepare hari besar tu..

Ticket dia macam kat bawah ni :

1. AF 943 T 20MAY DLACDG HK1 2245 #0615
2. MH 21 M 21MAY CDGKUL HK1 1200 #0635
3. MH 2608 M 22MAY KULBKI HK1

Flight yang nak naik tu semuanya sama, tempoh perjalanan dia pun sama, cuma awal 1 hari aja.

ok la, memang dah tak ada mood nak kerja ni.
Ingat nak balik aja. :D

1 comments:

Baby berkata...

abg, nnti balik,hati2 tau..

alhamdulillah,balik gak abg..ehhe
semoga abg selamat smpai.amin.

klu dah dpt signal sms bb tau..xjgk bb risau..(perisau sungguh daku ni) ^_^