Rabu, Mei 07, 2008

Google Earth : Peta ke rumah kami

Rumah Baby

Sila ke alamat di bawah untuk imej rumah Bebe yang lebih jelas
http://wikimapia.org/#lat=5.6903487&lon=115.9259856&z=18&l=0&m=a&v=2


Rumah Azhar

8 comments:

azhar berkata...

kalau ko orang x jumpa lagi rumah kami, mmg patut kena hukuman buang daerah la lepas ni...

aNgah berkata...

aiyak..wa pun kena jgk ke..tp wa rasa cam payah nk jupe nih..dlu masa wa blaja kat kusza,lu xmo jemput ke umah..^_^

Baby berkata...

muahahaha..mana leh jmput p rumah dia san..kang jd lak bakal menantu mek.. xleh..xleh..sib baik abg xjmput..hehehhehe san wa nnti daku piat2 eh

azhar berkata...

angah dah bertahun main kat kawasan gong badak tu, kalau sesat lg, kena buang daerah kat pulau bidong, biar geng dengan org vietnam... baru tau :p

aNgah berkata...

to san wan :- miahaha..mana wa nk tau de lg lelaki bujangan kat c2..kalu tak,dh lama wa tekel..^_^

to san tan :- bertahun di gong badak xsama ngan bertahun ni dungun..stkt kedai wahab dpn kusza tu blh la wa bygkan..

azhar berkata...

cuba angah perhatikan betul2 gambar gong badak tu, sebelah masjid tu ada simpang 3, itu la pintu masuk utama ke KUSZA/UDM. Depan pintu masuk utama tu la kedai wahab kadir :D

Baby berkata...

aloolololo main tunjuk2 kedai pulak..
san wa yg buyut ni...kang daku piat2 kang.. sib baik abg xbuat promosi bujangan..klu x,konfom san wa dah dtg dah... san wa kena dtg tau.. daku menunggumu ^_^

Azhar berkata...

Untuk imej rumah bebe yang lagi jelas, sila pergi ke address ni

http://wikimapia.org/#lat=5.6903487&lon=115.9259856&z=18&l=0&m=a&v=2

rumah yang ditengah2 map, ada tanda (+). Saya lebelkan sebagai Rumah Ahamat Abdu Rahman. click kat rumah atap biru tu. Ada sedikit maklumat kat situ.