Selasa, Mei 06, 2008

First Post Daku ^_^

Tarikh : 6.5.08 (Selasa)

Testing..testing...

bb baru belajar ni..ni atas ajaran san wa (angah). san wa dah jd cgu bb skrg...baru nak masuk dunia blog..
harap2 bb xketagih blog cam adik cumel (dini) n san wa yg buyut (angah)..
skrg ni tgh bljar kat ym..(harap2 xda gaji)..uhuhuuhu nak sahut cabaran san wa yg kenakan bb virus ni..mentang2 bb dah nak ikut jejak dia...dia bagi lagi bb virus...uhhuhuhu dah,dia tgh tunggu kat ym tu...

" ini virus dari angah " yg bb sebutkan td..huhuuhuh jom..!!! kita tgk...

1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

tntang bb (main bedal jak ni)

1. bb suka majuk,tp kejab jak sembuh..(tanyala daling daku..konfom senyum)
2. suka bhujan(nangis),ntahla cena nak elak supaya hati naluri daku ni xmudah tsntuh
3. bb suka WTP..huhuhu da bantal buchuk..(pas kawen,pun kena dgn bantal buchuk gak)
4. kuat mkn Mcd...mula2 masuk keja..badan ni kurus melidi..bila dah ari2 jumpa Mcd..badan daku dah kategori bulat2 gebu..( daku sediyyyy nak naik pelamain gebu2 gini)
5. ermmmmmm pa lagi ah...tu jak la yg daku tau..huuhuuuhu..yg pnting daku ttp senyum n ketawa wlu beribu masalah..

uhhuhuhuuhuh san wa, tgkla daku punya first post ni..ntah melalut lak..uhuhuhuhuh ^_^
sekian..hehehe

9 comments:

aNgah berkata...

huh buyut jgk yg disebutnya..
san..wa mmg pd asalnya xmo mntk upah..tp bila dah disebut..wa teringin la plak..wa xmo duit..wa nk san bungkuskan nasi je 7 aribulan nih..bunga telur tuk setiap sorang kuarga wa yg hadir..ala kecik2 je tu san..^_^

baby berkata...

san wa ni xsabar langsung eh...
permintaan san tu akan daku usulkan kat mek nnti eh...klu daku yg tiba2 bungkuskan..konfom daku malu san..kan daku org baru..adehhhhhhh san wa ni,mjatuhkan malu daku lak..uhhuuhu..

san,klu nak bunga telur,pastikan da hadiah besar dsertakan sama..uhuhhu ^_^

kak q berkata...

angah,,makan bg pihak akak ye
rasa2 mcm tak leh nak p je huhu

tp tgk la dulu kut2 jd
tp kalo tak jd,kak wakil kan nagha je la makan utk akak ye...

baby berkata...

xleh main wakil2..xleh..xleh..

angah dah buyut,klu kak q minta tolong mkn..mmg tmbah buyutla angah..jd xleh..akak msti dtg jgk
^_^

aNgah berkata...

mau kembang angah kak..tp no hal nya..mula2 gi pg..makan tuk angah dlu..pastu bg hadiah..pastu round2..pastu dtg blk..wakilkan tuk akak..kali ni xyah hadiah la psl mewakili jerk..^_^

baby berkata...

tp xleh bagi bunga telur lagi..hehee san2..kang buyut melampau...payah san nak bdiri nnti..huhuhuhu ^_^

Azhar berkata...

Kak Q x leh mai ka? adusss
kalau yang kat KK x leh pi, hadiah b'day akak dah kira burn
kat KT pun x leh mai, sedihnya...

kak Q berkata...

tgk dulu...kalau tiada aral melintang..sampai la tu
tgk keadaan BOSS..kdg dia terlalu sibuk sampai dpt migrain skrg huhu

bab hadiah tu..pos pun bole sampai..
tp BB cuma nak hadiah dari akak cheese kek aje..
kalau nak cheese kek kena dtg sp lorr..tak de pos2..kang abes kat posmen jerk haha

Baby berkata...

bb nak resipi dia kak..hehehe daku nak tmbah bulat pas kawen..(msti muka abg sediyy2 daku nak bulat ni) hehehe...

klu akak sekeluarga da wktu free,jmput dtg tau...leh jumpa akak yg popular ni...hehee.. ^_^