Rabu, Jun 18, 2008

Ulasan Pengantin Lelaki

Alhamdulillah...

Semuanya selesai, meriah betul sy rasa. Especailly bila tengok balik video yang disediakan oleh jurugambar profesional kami. Terima kasih kepada En Wasli @ Awang kerana kerja yang cukup profesional... Nanti kami akan siar blog saudara di laman ini.

Terima kasih kepada sanak saudara, rakan-rakan kerana menbantu memeriahkan majlis kami berdua.

Rombongan pengantin lelaki memulakan perjalanan dari Terengganu pada sebelam malam hari rabu menuju ke KL. Kami semua terbang dari LCCT pada hari khamis menuju ke Kota Kinabalu dan terus ke rumah tumpangan kami di Kg Benoni Papar. Agak sedih kerana keluarga pakcik saya tidak dapat turut serta kenara ibu mertuanya telah dimasukkan ke ICU Hospital Kubang Kerian pada hari tersebut, maka, pakcik saya & keluarganya terpaksa membatalkan hasrat untuk turut serta ke KK.

Alhamdulillah, majlis berjalan lancar dan penuh dengan adat istiadat melayu.

Saya diapit oleh abang ipar & Ustaz Azman Shapawi. Sebelum bertolak ke rumah pengantin perempuan. Ustaz ada bacakan doa untuk kuatkan semangat saya, alhamdulillah, saya berjaya melapaskan ucap akad nikah.

Sekarang ni, alam baru dah bermula....

6 comments:

Baby berkata...

hehehehhe d baca doa gak eh...hehehhe
patutla masa nikah tu kuat sgt semangat n suara..hehehhee ^_^

p/s.. rindu sgt2 kat abg

azhar berkata...

mesti la, suara kena terang & jelas, loud & clear, baru jelas bila bikin video nanti, kalau tak, kena cut, cameraman suruh ulang... :))

azhar berkata...

p/s : rindu giler babas kat isteri nie...

ardinihumaira berkata...

rndu gile allagapas kat bb huhu... muahahahaha (membuli pacik azhar)

bb... hadiah bb dok nanges ni nak p KK :'(

p/s::: dni dah aplod sedikit gmba buat ubat tuk orang yg tak sabar2 nak tgk gmb u ol :)

aNgah berkata...

hehe same cam wa nikah dlu gak san..teghang n jelas ngan skali lafaz..bezanya dia yg tggu wa,bkn wa yg tggu dia..^_^..

pak cik..syg isteri tinggal2kan..hehe..tp tu wa sedapkan ati pak cik n bb je..kalu kena kat wa,ari2 jgk mo nanges..huhu..cam xsanggup je..T_T

p/s:to pak cik n bb..cpt2 dptkan teman tuk bakal anak wa nih...^_^

Baby berkata...

San wa ttp memahami..